Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Mailen met papa PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
donderdag 11 december 2008

Hoi pap, ruik je nog steeds zo lekker? Mama en ik hebben tot 9 uur geslapen! We hebben lekker bedje joh! Nu slaap ik weer, dus mama schrijft een mailtje. Had vanochtend al 2x een poepluier, stinken joh! Ook eentje bij Daan in de winkel. Weer eens een ander geurtje dan bloemen Laughing Mama moest de bloemen voor zielige oma betalen bij Daan en we hebben kerstbalkaarsen voor tante Kiki gekocht. Mama heeft op Parkwijk 2 nieuwe truien voor me gekocht (voor tien euro samen, waren in de aanbieding!). Heb nu net zo'n trui als jij met capuchon, weet je wat erop staat? 1st strike!

We hebben ook de kerstkaarten opgehaald. Zijn leuk joh. Wel goed dat we er een rode rand om hadden, want die is er bijna af aan de bovenkant.... maar gelukkig staan alle plaatjes en tekst erop! Mama gaat even kijken wie er allemaal eentje krijgt. Ook gelijk postzegels gekocht.

We mogen zondag vanaf half 11 bij tante Kiki komen. Ze vroeg of we het leuk vinden om naar kerstmarkt in Antwerpen te gaan. Kijken zondag wel.  

Ed past vanavond op met de babyfoon, kunnen Mathijs en ik lekker klieren. Gaat mama lekker volleyballen. Doe jij voorzichtig met schaatsen pap, want ik wil nog wel met je kunnen stoeien na vanavond!

Heb ook met mama boven al gestofzuigd en m'n kip was weer uit de droger, lekker schoon en fris.

Nu gaat mama nog even wat voor school doen en dan de kerstspullen tevoorschijn toveren! Straks nog even met oma Fiets bellen hoe het gaat. Hopelijk kon ze wel slapen met haar zere koppie. Ik herkende haar bijna niet, want ze lag in bed gister, zonder bril en in pyjama en ik kon niet goed met haar knuffelen, want alles deed zeer. Ze had ook een pleister op haar hoofd. Stom he die gladde weg! Hopelijk is oma snel weer beter!

Dag lieve pap, tot morgen!

Ohja, wil jij met mama zaterdag uit eten om 12 december te vieren? Mama vraagt dan of Froukje op komt passen.

kuskuskus

Jorritje  Laughing

 

Laatst geupdate op ( donderdag 11 december 2008 )
 
< Vorige   Volgende >