Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Julianatoren, Efteling en Hutten bouwen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
maandag 27 oktober 2008

Misschien hebben een aantal van jullie het al gehoord, ik ben voor het eerst naar een pretpark geweest. Niet gelijk naar 1 maar 2 zelfs. Als eerste ben ik naar de Julianatoren geweest in Apeldoorn. Samen met vriendje Jefta, Julia, Rebekka, Erik en Rianne. Het was er wel druk met andere kinderen.

Julianatoren 1 Julianatoren - Crossen in speelbos

Julianatoren - Vriendje Jefta en ik 

Dat weekend daarna ben ik samen met Tante Lindsey en Ome Alex naar de Efteling geweest. Hier was het ook weer druk. Ik ben in de walvis karretjes en carnaval festival geweest met papa en mama en met tante Linds en ome alex in de droomvlucht. Mooi was dat joh!

Efteling - Ome Alex en Ik 

Efteling - In de walvis karretjes Efteling - Met tante linds en ome alex

Verder ben ik nog een paar keer alleen met papa thuis geweest we hebben ons goed vermaakt. Weet je wat ik samen met papa had gedaan? Een hut gebouwd!! Kijk maar. Hij had zelfs een lange tunnel!

Hut en tunnel In de hut en tunnel

Tante frederike heeft me traplopen geleerd toen ze een keertje bij me kwam oppassen. Het gaat heel makkelijk. Alleen vinden papa en mama het niet zo heel leuk van me dat ik dat kan, want het zou kunnen dat ik een keertje val en dat doet dan erg AUW zeggen ze! (moeten ze maar snel traphekjes neerzetten zodat ik niet de trap op kan!).

Traplopen

Gisteren ben ik bij vriendje Luuk geweest. Hij werd 1! Daar hadden ze een grote kamer waar ik lekker kon spelen, maar ook lopen! Ik stond los en dacht laat ik eens een paar stappen doen naar mama en Karin(moeder van Luuk) lijkt me wel leuk. Met een grote glimlach deed ik toen 2x 2 stappen. Leuk vond ik dat joh moest er erg van lachen! Nu wil ik het ook wel steeds proberen maar dan durf ik toch net niet en laat me dan gewoon op mijn handen vallen. Nouja komt nog wel een keertje dat lopen. Kan je hele leven nog, kruipen dan niet echt meer.

Nou jullie zijn weer op de hoogte.

Groetjes,

Jorrit!

Laatst geupdate op ( maandag 27 oktober 2008 )
 
< Vorige   Volgende >