Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Hoera Jorrit 1 jaar! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
zondag 05 oktober 2008

Taart

Nou nou, wat een weekend! Ik ben 1!!! Joepie, echt geen baby meer maar officieel een dreumes!
Ik lig eindelijk weer in m'n bedje en ga eens lekker bijslapen en dromen over al die kadoos die ik heb gekregen!
Papa en mama hadden het huis zowel binnen als buiten versierd, zodat iedereen kon zien dat ik jarig was. Met die ballonnen kan ik fijn spelen hoor! Ik schrok wel toen er eentje kapot knalde...
Bestek met m'n eigen naam en die brandweerauto zijn echt super (het heeft geen zin om de batterijen eruit te halen want ik kan de sirene al super goed imiteren!). Maar ook de sambaballen van opa en oma Fiets, m'n eigen tafel en stoel van opa en oma Wiebel en papa en mama, m'n eerste echte stappers, 2 echte houten honkbalknuppels, kliederschorten, heel veel speelgoed met lekker veel geluid, zijn allemaal tof! De duplo-dierentuin vindt papa ook erg mooi (waarschijnlijk kreeg ik hem ook daarom...). Papa en mama hebben sommige dingen nog even opgeborgen, omdat ik daar nog iets groter voor moet groeien en andere dingen liggen boven op de kast zodat ik niet alles tegelijk hoef te ontdekken.
Het hiep-hiep-hoera kan ik wel dromen, maar het kaarsje uitblazen ga ik nog even heel goed oefenen, zodat ik het volgend jaar zelf kan!
Wat een gezellige drukte gelijk vrijdag om 10 uur 's morgens. Toen ik met papa terugkwam van de bakker met een echte Jorrit-taart, was het eerste bezoek al gearriveerd. En al snel zat heel de kamer vol! Ook Mathijs en Jolien uit de straat waren er! 's Middags heb ik lekker een paar uurtjes getukt en toen ik net wakker werd stonden m'n honkbalvriendjes al op de stoep en toen die net weer weg waren, arriveerde Jefta met z'n papa en mama en grote zussen.

Eigen bestek

Brandweerauto van Opa en Oma Wiebel

Palmbomen en muziekinstrumenten van Opa en Oma Fiets

Mondharmonica

Stapelblokken van Margriet

Muts

Ook kwamen tante Daan en ome Rob en ome Paul en tante Julia eten. Ik begon toen wel een beetje moe te worden, maar hield het nog precies vol om mijn eerste echte schoenen te passen. Die klinken mooi joh, maar zijn wel zwaar hoor! Ik moet er nog even op oefenen.

Een muts en wanten voor de winter van Paul en Julia

Stoere k-swiss sneakers van Danielle en Rob

Daan en Ik

Het huis versierd!

En zaterdag gingen we nog even door met feesten. Ook neefje Dante en nichtje Madelief en grote vriend Luuk waren van de partij. Echt heel gezellig! En toen mochten we zelfs nog even op de motor poseren, want Alex en Christien waren op de motor gekomen.

Broem broem op de brommer (of was het nou een motor :-) ) van Alex Visser

Met Alex de motormuis en mama op de foto

Ome Chris met Madelief, mama en ik en Ome Elias met Dante

Alle kadoos

Nog meer alle kadoos

Nou dag dag! Volgende keer zal ik weer wat kunsten vertonen: steeds vaker sta ik los en ik kan ook al echt telefoneren, eet zelf m'n brood en stukjes fruit. Ook heb ik het gebaar voor Lekker geleerd en kan ik al wachten als mama dat gebaar maakt en zeg ik brroembroem als ik met iets rijd dat wielen heeft. 
Dikke zoenen (ik kan ook al een kusje geven hoor!)
Jorrit ;-) 

Laatst geupdate op ( zondag 05 oktober 2008 )
 
< Vorige   Volgende >