Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Ziekjes....maar toch. PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
maandag 25 augustus 2008

Omdat ik vandaag een beetje ziekjes ben (voor het eerst in mijn leventje 39,6 graden koorts...) schrijft mama maar een stukje namens mij.
Sinds de vakantie in Friesland hebben we weer zoveel beleefd! Van veel belevenissen zijn ook foto's gemaakt, dus hier weer even een up-date.
Madelief en vriendje Jefta zijn inmiddels alweer 1 jaar geworden! Natuurlijk was ik op hun feestjes.

jefta 1

Stoer he

Tante kiki

Samen met papa en mama was ik nog helemaal in Belgie bij tante Kiki, want die was ook jarig geweest.
Ondertussen worden er weer nieuwe babies geboren: Jair bij Jolanda en Joram en broertje van Sem. Kijk eens wat een ukkie:

Jair Jair


Stella bij Daan en Elske (nicht van mama). Yfke bij Marieke en Patt van de honkbal en donderdag is Jolien geboren bij overburen Mark en Nienke. Wat een feest! Allemaal vriendjes en vriendinnetjes erbij.
Papa en mama hadden de afgelopen week nog vrij om in huis het een en ander te klussen. Het huis is nog altijd niet af zoals jullie wel weten en het wordt hoog tijd dat dat wel een keer zo is. Op zolder wordt op de overloop geklust. Maandag en vrijdag was ik op de creche en dinsdag heb ik bij opa en oma Wiebel gespeeld, zodat papa en mama konden klussen. Buurtvriend Teun de timmerman heeft hierbij goed geholpen. Terwijl mama dit typt is papa met KnutselTeun weer aan het klussen. Ondertussen slaap ik alvast, want van ziek-zijn word je ernstig moe!
Afgelopen woensdag, op 20-08-2008 trouwde mama's oude schoolvriendin Danielle met haar Robert. Mama mocht de hele dag mee en ik ben met papa even op de receptie geweest.

Daan en Rob 

Rob Ik en Daan

Opa en oma Fiets kwamen ook en ik mocht met hen mee op de fiets naar huis om daar te logeren. De hele woonkamer en keuken bij opa en oma zijn veranderd! Het is mooi geworden joh, met de nieuwe muren en vloer, kan ik lekker kruipen! Maar ook in de box vermaak ik me daar nog prima!
Inmiddels is m'n achtste tandje doorgebroken en misschien ben ik nu wel ziekig omdat er ergens een kiesje naar boven wil... Ik had ook een ontplof-luier vandaag, stinken joh! Daarom moest ik maar even in de wasmachine... Nee hoor, dat was een grapje. Dat deden we gisteren toen ik nog niet zo ziek was en nog kon lachen.  

Wasmachine

Bastiaan en Rosalie uit de kerk kwamen nog spelen en pannenkoeken eten, want zij hebben thuis even geen keuken in verband met de verbouwing.

Marjoleen en Bastiaan Samen spelen met Rosalie en Bastiaan


Juf Angela op de creche nam afscheid. Dat vind ik echt jammer want ze was m'n eerste en liefste juf. Ik had een mooi kadootje voor haar zodat ze me nooit kan vergeten.

Juf Angela 

Gelukkig zijn de nieuwe juffen Susanne en Esther ook lief!
Oud-Tante Ellis werd 60 en ik mocht in Leiden mee met de stadswandeling om dat te vieren. Onderweg vond ome Elias een mooi beeld om mij even op te laten poseren.

In Leiden


Afgelopen week waren er ook 2 vreemde mannen in ons huis. Zij liepen steeds heen en weer met 2 ontzettend grote ladders. Ze hebben op bijna alle ramen zonwering opgehangen.

Screens zolder 

Resultaat 


En dit is het eindresultaat. En het is nu donker op mijn kamer joh! Zo donker dat ik al een paar keer een uur langer heb geslapen!
Papa en mama waren mij vandaag ineens kwijt! Weet je waar ik zat? Verstopt tussen de bank en het buffet. Ik was achter mijn ballon aangegaan die mama voor mij had opgeblazen.

 Kiekeboe

Zie je die plek op mijn kin? Dat kwam van m'n val van gisteren in de speeltuin... deed erg zeer hoor!
Nou, volgens mij zijn jullie weer aardig op de hoogte!
Ik ga weer verder slapen en morgen weer mijn kunsten oefenen: klappen, zwaaien, gebaar voor klaar/op, hieperdepiephoera (dat moet ik natuurlijk wel kunnen als ik 1 word).

dagdag, tot snel!
Zoen van Jorrit  Smile

Laatst geupdate op ( dinsdag 26 augustus 2008 )
 
< Vorige   Volgende >