Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Neefje Dante PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
maandag 23 juni 2008

He he...eindelijk is het dan zover...bij ome Elias en tante Mathilde is mijn neefje Dante geboren! Op 17 juni om 8.10 was het zover. Ome Elias was nog een beetje in paniek dat Dante misschien nog tijdens het festival aan de werf geboren zou worden maar uiteindelijk was het een paar weekjes later. Ik ben dezelfde dag gelijk op bezoek geweest om met hem te spelen en een mand vol kadootjes te brengen. Helaas mocht ik nog niet met hem spelen maar wel naar hem kijken. Hij was zo'n 3710 gram en 51 cm, dat is natuurlijk ook nog wel een beetje klein om gelijk mee te spelen.
Kijk hieronder maar eens naar de foto.

Ome Elias tante Mathilde en neefje Dante


Samen met tante Frederike en mama’s nicht Elske zijn we naar dierentuin Blijdorp geweest. Elske is ook zwanger en gaat ook een baby krijgen maar dat duurt nog eventjes.

Tante Frederike en Elske 

Mama vertelt en wijst aan
Ik heb heel veel beesten gezien mama heeft ze steeds aangewezen en de namen genoemd. Ik heb Nemo gevonden, giraffen, olifanten, Timon en Pumbaa gezien.

Gevonden Nemo!

Giraffen

Olifanten

Timon

Pumbaa


Laatst was ik ook nog bij ome Chris en tante Floor. Ik ging daar met nichtje Madelief spelen die is groot genoeg om mee te spelen. Kijk maar…lekker hobbelen in het hobbelpaard ;-)

Spelen met Madelief en ome Christiaan Op het hobbelpaard


Papa was met de personeels vereniging van het werk wezen vliegen in een sportvliegtuig. Zo één die hieronder staat. Alex Visser was ook mee. Hij mocht als eerste zelf vliegen daarna mocht papa.

Vliegen Alex als piloot

Het nederlands eftal moest ook spelen en natuurlijk moest ik ook in het oranje!

Oranje

Dit weekend ben ik voor het eerst in Veenendaal geweest. We zijn daar op bezoek geweest bij Joram, Jolanda en Sem. Sem krijgt er over ongeveer 5 weken een broertje of zusje bij! Ik was erg moe en mocht van Sem in zijn tent slapen. Leuk joh!

In de tent van Sem Sem en Ik

Jolanda en Sem

Nou nog even de kunsten die ik er weer bij heb geleerd de afgelopen weken:
- Al mijn speelgoed uit de kast trekken en de kast in kruipen.
- Mijzelf optrekken aan alles en dan gaan staan, ook in mijn bedje maar papa en mama hebben de bodem naar beneden gezet zodat er niets kan gebeuren.
- Klimmen door het buffet heen
- Met de duplo spelen

In de kast In het buffet

Duplo 


Zondag ben ik samen met mama op de BBQ van UVV geweest, hier kreeg ik van papa’s coach Edwin 2 hele mooie honkbal petten. Ze zijn nog iets te groot maar zodra ze passen zal ik er weer een foto van laten maken.

Nou dit was het weer voor even…tot de volgende kunsten maar weer!

 

 

Laatst geupdate op ( maandag 23 juni 2008 )
 
< Vorige   Volgende >