Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Boerenpummel! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
zondag 01 juni 2008

Dag lieve allemaal! Wat een avontuur gisteren! Ik heb tussen de konijnen gezeten!

Konijntje aaien

En niet van die kleintjes hoor, nee reuzen! Op mijn creche was het gister feest. Elk jaar hebben ze daar zomerfeest en dit jaar was het extra leuk, want nu was ik er voor het eerst bij. Mama had mij aangekleed als een echte boerenpummel en tante Frederike was mee om ook een kijkje te nemen op mijn creche in Baarn. Papa filmde en ik ben met al mijn lieve leidsters op de foto geweest.

Elly 

Angela Renske 

Bibi

Eerst wilde ik niet zo lachen, maar dat kwam omdat ik eigenlijk een tukkie moest doen en er zat ook een flinke kramp in mijn buik dwars. Toen ik die even had laten ontsnappen (stinken joh!) toen kon ik weer lachen. Kijk maar! De glijbaan was tof, maar ook de wip-hond (tja het was geen kip...) en de ballenbakbal, de tractor en de muzikant.

Glijen Glijen is leuk

Trekker rijden Wiphond

Trekker rijden 2 

Muziekje

IJsje

Wat was er veel te zien zeg. Als laatste kwam er ook nog een ijsco-kar en mocht ik ook nog een paar hapjes van mama's ijsje. Lekker hoor. Toen gingen we weer naar huis en zodra ik in m'n maxi-cosi voelde deed ik m'n oogjes maar toe. Maar toen we thuis kwamen was ik zo uit m'n ritme dat ik de hele dag niet meer heb geslapen. We waren bij opa en oma in Harmelen gaan eten. Daar heb ik lekker gesmikkeld, maar niet willen slapen. Ook thuis niet in m'n bedje. Uiteindelijk dacht papa dat ik nog niet genoeg lichaamsbeweging had gehad voor die dag, dus mocht ik nog even rondkruipen in m'n kamer. Daar werd ik uiteindelijk zo moe van, dat ik daarna de hele nacht geslapen heb. En daar ben ik vandaag nog steeds moe van, want vandaag ben ik om 12 uur na de kerk gaan tukken en nu om 3 uur slaap ik nog! Vandaar dat mama dit stukje even voor mij kan typen. Papa is weer aan het honkballen. Als ik straks wakker word mag ik een boterham (jaja, die lust ik hoor, met appelstroop of smeerworst) en misschien gaan mama en ik nog wel een eindje fietsen. Omdat ik nu al zo stevig kan zitten, durf ik ook al voor op de fiets.
Nou, papa schrijft later verder. Dagdag! Jorrit

Laatst geupdate op ( dinsdag 03 juni 2008 )
 
< Vorige   Volgende >