Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Knap he? PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
dinsdag 06 mei 2008

Dat is lang geleden he? We beleven ook zoveel! Haast geen tijd om alles op te schrijven! Gelukkig maken papa en mama veel foto's en kunnen we zo onthouden wat we allemaal hebben beleefd! Met mama was ik in Soest op haar werk, waar ook 2 andere mama's waren met hun zoontje. Weten jullie nog dat mama met haar dikke buik op de foto ging met 2 dikke buiken van collega's? Inmiddels zijn er al 3 mannetjes uit die buiken gekropen: Jonathan, Dion en ik! En natuurlijk moesten we even samen op de foto:

Dames Soest

weet je wat ik al kan?
net als papa doe ik push-ups vanaf m'n tenen!

 Push-ups

Mama kan het alleen vanaf haar knieen, maar ze kan wel goed volleyballen! Ze is zelfs kampioen geworden vorige maand! Knap he?

Kampioenen 

Op zaterdag 7 juni is er in Vleuten een toernooi. Dus als je het leuk vindt om mee te doen of om aan te moedigen (en ondertussen een uurtje op mij te passen terwijl papa en mama volleyballen en/of schminken) dan moet je het maar even laten weten!
 
Papa kan heel goed honkballen en dat wil ik later misschien ook wel gaan doen.

Honkbal kijken bij opa 

Daarom kijk ik nu alvast goed naar honkbal op tv en ik heb ook vast een echt honkbalpak gepast, stoer he? Die kreeg ik van ome E en tante Til.

Honkballer

En de pet kreeg ik van oma Loes! Ik ben ook bij papa wezen kijken helemaal in Oldenzaal! Daar waren ook Jan en Marjolijn en Corine en Erik en Bram! Dat was gezellig hoor!

Oldenzaal
 
Ook waren we nog bij tante Lins en ome Lex op visite, want die hebben een nieuwe tuin en tante Kiki kwam helemaal uit Belgie op visite.

Ome Lex en Tante Linds Tante Kiki 

Gezellig hoor zoveel ooms en tantes! Tante Frederike zie ik ook regelmatig, want die komt af en toe logeren. Ome Chris en tante Floor zagen we pas nog bij opa en oma Fiets. Toen heb ik lekker samen met Madelief gespeeld!

Madelief en ik 

Die is al groot joh! We doen steeds wedstrijdjes: ik had als eerste een tand, maar Madelief gaat al staan en heeft al op een potje geplast! Nu kan ik haar mooi na gaan doen! Het tijgeren heb ik inmiddels aardig onder de knie.
 
Soms lijkt het wel of ik in een dierentuin ben: papa en mama noemen me apie,

Aapie 

 ik kan al tijgeren,

Tijgeren 

ik lik m'n fruithap-bakkie uit als een poesje

Poesje 

en soms dan lijk ik net een leeuw: grrr....

Leeuw 


Ik wil graag snel groot worden, want dan kan ik eindelijk bij die grote snoepjespot, nu lukt het me nog net niet...

Snoepies 

En dan kan ik ook gewoon buiten ravotten en hoef ik niet meer op een kleedje...

Ravotten in tuin
Papa en mama hebben in de tuin weer allerlei plantjes gepoot, het wordt steeds mooier! En weet je wat ik het leukste vind in de tuin? De watertonnen! Ik hoor het water goed stromen hoor! Maar het was nog wel een beetje koud aan m'n teentjes.

Watertonnen 


Papa doet vaak lekker gek en wild met me, maar ook met mama kan ik lachen hoor. Kijk maar:

Lachen met mama
Nou lieve allemaal, ik moet nu echt gaan slapen, want al dat geklauter op de creche was wel weer vermoeiend hoor! En ik zat ook nog helemaal onder de verf, want ik heb wat geknutseld voor moederdag. Niet verklappen hoor! Het is nog een verrassing!
Dagdag! Tot de volgende keer!
Veel kwijl-knuffels van Jorrit! (red. er komt vast weer een tand aan!)
 

Laatst geupdate op ( woensdag 07 mei 2008 )
 
< Vorige   Volgende >