Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Vrolijk Pasen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
zaterdag 22 maart 2008

Beste mensen hierbij wil ik jullie allemaal een vrolijk pasen wensen!

Vrolijk pasen 

Afgelopen week ben ik druk geweest met het knutselen op de kinderopvang in Baarn. Eerder had ik voor oma Aleid al een mooi verjaardags kado geknutseld, maar nu een mooi mandje voor papa en mama speciaal voor de paaseitjes!

Paasmandje

Gisteren zijn we nog even bij opa Volkert geweest die hadden we al een tijdje niet meer gezien en was helemaal alleen thuis want oma Aleid was met haar zussen weg bossche bollen eten! Maar wat bleek toen we daar kwamen was nichtje Madelief daar ook lekker in het campingbedje aan het spelen nou toen ben ik er maar even bij gaan zitten en heb goed gekeken wat die allemaal kon. Haar benen in de lucht gooien en d'r sokken uittrekken en op haar tenen kauwen. Nou dat kon ik nog niet maar ik ben het thuis direct gaan oefenen en ja hoor sokken uittrekken gaat en kauwen op je tenen is toch ook wel lekker.

Tenen eten

Vorige week ben ik naar Alex Visser's verjaardag geweest (50 jaar geworden). We gingen een GPS tocht doen in Austerlitz ik was mee in de wandelwagen. Hier heb ik lekker in liggen slapen want die hobbelde lekker door het bos. Sommige stukken waren bijna niet te doen met de wandelwagen, maar goed dat papa en mama een toffe quinney gekocht hebben met 4 wheeldrive! Toen ik na 5km slapen weer wakker was en de wagen wel gezien had mocht ik nog even lekker bij papa in de draagzak.

 

GPS tocht

 

Laatst geupdate op ( zaterdag 22 maart 2008 )
 
< Vorige   Volgende >