Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Op m'n buikie! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
vrijdag 15 februari 2008

He lieve fans!

Smile! 

Ik kom er steeds maar niet aan toe om wat te schrijven voor jullie! Ik ben ook zo druk met het rollen van m'n rug naar m'n buik! Daar kan ik geen genoeg van krijgen!

En ik ben natuurlijk 2 dagen in de week op de creche, en daar doen ze nog niks met computers... Lag ik daar van de week in de boks, zat er een spijl in de weg... tjonge dat deed zeer hoor! En nu heb ik een bult op m'n bolletje! Eerst was ie rood, toen blauw en nu geel, knap he? Ik kan toveren!
Dat omrollen kost wel veel energie hoor! Zoveel, dat ik gewoon de hele nacht weer doorslaap sinds een weekje! Dat vinden papa en mama trouwens erg fijn, want dan zijn ze niet zo moe en kunnen ze overdag veel met me spelen! Het omrollen naar m'n buik moet ik alleen niet doen als ik net gegeten heb, want ik lig dan zo te kraaien en met m'n armen en benen te spartelen, dat m'n buik een beetje vol voelt en dan moet ik wel eens spugen.

Papa en ik rollen 

Gisteren bij de baby-massage liet ik ook even zien dat ik al kan omrollen (tja, de dames-babies lagen precies zo dat ik ze niet kon zien, dus toen had ik een extra goede reden om me om te rollen!). Vorige week kon ik het nog niet en nu wel!

Babymassage 

Ook liet ik maar even aan mama en de rest zien dat ik een mooi boogje kan plassen... gelukkig was mama daar op voorbereid en plaste ik precies op de handdoek. Zometeen komt Marieke op de koffie en die heeft ook een baby-vriendje of vriendinnetje in haar buik!

Marieke 

Ik ben benieuwd! En vanmiddag mag ik even bij Wout en Jakob spelen in Soest, want mama moet nog even wat voor het werk doen. Maandag weer met papa naar het consultatiebureau. Ik denk er nog maar even niet aan, want dan krijg ik weer van die vervelende prikken...
Voor Valentijn had ik mama de DVD van Alles is Liefde gegeven! Lief he?
Ik zal aan papa vragen of hij nog wat nieuwe foto's op de site wil zetten, want ik groei zo hard dat jullie me misschien niet eens meer herkennen!

ZOOO groot

Wat vinden jullie van m'n donkere wenkbrauwen?

Donkere wenkbrauwen 


Nou dag hoor! Tot gauw weer!
Dikke knuffel van Jorrit. 

Laatst geupdate op ( dinsdag 26 februari 2008 )
 
< Vorige   Volgende >