Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Au! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
woensdag 05 december 2007

Au! Dat deed zeer zeg vanmorgen! Twee grote spuiten, in elk been eentje! Ik wilde eigenlijk heel stoer zijn, maar het deed zo'n pijn, dat ik het toch op een brullen zetten. Gelukkig kon mama me daarna goed troosten en werd ik weer rustig. Ik ben alweer ruim een kilo zwaarder sinds het vorige bezoek aan het consultatiebureau. Ik weeg nu 5895 gram en ik ben 60,5cm lang. Groot al he? Alles nog steeds in verhouding en net boven de middelste groeicurve. Omdat ik al zo groot en stoer ben, mocht ik vandaag voor het eerst echte schoenen aan. Want zeg nou zelf: onder zo'n stoer pak horen natuurlijk geen kleine babyslofjes meer!

Stoere vent 


Maandag was ik trouwens met mama voor het eerst naar de babymassage. Dat was lekker joh! Kan ik iedereen aanraden! Het was wel erg warm met m'n kleren aan, dus die deed mama snel uit! Mama doet volgende week ook korte mouwen aan, want de kachel stond heel hoog daar! We waren met 5 baby's met hun mama. Heel gezellig en ik was de enige die niet gehuild heeft! Ik vond het gewoon heerlijk! Het lijkt me wel leuk om mama de volgende keer onder te plassen tijdens het masseren, niet verklappen hoor! Kun je lachen!
Nou, ik ben nu wel een beetje aan het piepen, want ik heb toch wel last van die prikken denk ik. Zelfs tijdens het drinken net moest ik af en toe even gillen, dat doe ik anders nooit...
Mama gaat lekker met me knuffelen vandaag. Sinterklaas komt dit jaar toch nog niet bij ons langs, dus vanavond gaan we vroeg naar bed!
tot gauw!
Doeg, Jorrit

Laatst geupdate op ( woensdag 05 december 2007 )
 
< Vorige   Volgende >