Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Nog wat leuke kiekjes! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
vrijdag 30 november 2007

Nog even wat tekst en uitleg bij wat leuke foto's.
Vorige week heb je voor het eerst uit een flesje gedronken. Het kolven lukte mama nog niet zo goed, maar de 40ml die in de fles belandde, had je in no-time op! Het maakt jou dus blijkbaar niet uit of je nou een flessenspeen of een tepel in je mond krijgt: jij weet er wel raad mee!

Papa en Fles Frederike en Fles 

De eerste fles mocht papa geven en de volgende dag logeerde tante Frederike bij ons en mocht zij het volgende flesje geven. Inmiddels zijn we ook een voorraadje melk aan het opbouwen in de diepvries. Voor het geval niets jou stil krijgt, zoals woensdag bij papa en gisteren bij oma Aleid. Naast lachen kun je ook echt wel huilen! Wat een zielige pruillipjes kun jij trekken zeg! Toen ik na de EHBO weer thuis binnenstapte, had papa je eindelijk in slaap gekregen... En gisteren toen mama voor het eerst weer ging volleyballen (spierpijn!!!) had oma Aleid haar handen vol aan jou, maar goed, had ze eindelijk wat te doen en heeft ze je van een heel andere kant leren kennen!
Nog een foto van de baby-shower. Nu met alle mama's erbij.

Baby shower


Nadat we vorige week op de Wissel waren geweest, zijn we gaan lunchen bij Esther en de meiden.

Jorrit en leuke dames

Natuurlijk moesten ze ook even zien hoe jij al kan lachen.
Woensdag waren we overdag bij je vriendje Jefta. Zijn grote zussen vonden jou ook wel interessant.

Jorrit bij de dekkertjes!

Jorrit bij de dekkertjes! Jefta en Julia

Rebekka en Jorrit 


Ook nog een nieuwe foto van jou en je vriendje Bryan. Wat een stoere mannen zijn jullie al!

Ik en Bryan

Vandaag heb je voor het eerst even in je grote ledikant gelegen. Je hebt er hooguit een kwartier in geslapen, maar toen werd je weer wakker en wist je natuurlijk niet waar je was! Dus zette je het op een brullen. Maar gelukkig had mama net daarvoor nog een foto gemaakt van een blije Jorrit in z'n grote bed.

 In mijn grote bedje
Nou, hebben we weer even een up-date gedaan van jouw jonge leventje. En kan iedereen weer met ons meegenieten van jou, mooi mannetje!
dikke zoenen op allebei je wangen!
Mama Hanne

Laatst geupdate op ( vrijdag 30 november 2007 )
 
< Vorige   Volgende >