Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Jaja, eindelijk weer nieuws over Jorrit PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
maandag 26 november 2007

Van alle kanten worden we aangespoord om weer eens een nieuw verhaal op de site te zetten... nou, vooruit, bij deze! We moeten natuurlijk wel zorgen dat er bezoekers blijven kijken op de site!
We beleven zoveel met Jorrit dat we daar nauwelijks aan toe komen. Mike is natuurlijk de hele week gewoon aan het werk en als ie thuis komt valt ie bijna meteen in slaap! Haha! En ik heb m'n handen vol aan Jorrit. Overdag lijkt hij weinig slaap nodig te hebben. Al slaapt hij standaard in de auto, de wandelwagen en de draagzak. Tussendoor hebben we zo af en toe nog wat bezoek en moet ik het huishouden natuurlijk een beetje bijhouden. En als je dan eindelijk achter de pc zit om een stukje te typen, dan word ik weer afgeleid door msn... haha!
Maar nu genoeg gekletst, jullie willen natuurlijk weten hoe het met Jorrit is! Nou, ik zal de rest van het stuk weer aan hem richten.

We hebben veel beleefd he mannetje? En je groeit als kool! Blijkbaar vind je de slagroom nog steeds lekker. Ookal boer je af en toe wat op, je slikt het gewoon weer door! Wel blijft het er aan de onderkant nog uitspuiten hoor! Heel verrassend van de week een record: 5 spuitluiers maar liefst! Gelukkig wel alle keer binnen de randjes van de luier! En ik zat net aan oma Loes te vertellen dat ik de reserve-kleertjes tot nu toe nog niet nodig heb gehad, en ja hoor: een spuitluier tot op je rug! Dus toch een schone romper nodig. De reserve-kleertjes moet ik wel af en toe even checken, want je groeit zo hard dat je ze straks niet meer past. Ook ben ik je kast even doorgegaan om te kijken of je al weer nieuwe kleertjes aan kan en de allerkleinste kleertjes in een doos gestopt. We hebben een bewaar-doos voor je gemaakt waar we alle kaarten en de slinger en je fotoboek in gaan stoppen enzo.
Nou, eens even kijken wat we allemaal al beleefd hebben. We zijn saampjes op de Wissel geweest. Daar was je heel zoet! Je had je ogen open en iedereen vond je natuurlijk een prachtig kereltje. De kinderen vonden je ook allemaal lief en verbaasden zich over je kleine handjes en zachte huidje. En je ruikt zo lekker naar baby... (lees: Zwitsal!).
Ook waren we nog even bij verloskundige Marloeke, die zelf inmiddels met een dikke buik rondliep. Leuk om te zien dat nu ook jouw geboortekaartje aan de deur hing. De nacontrole was allemaal oke en ik heb je nog even met Marloeke op de foto gezet.

 Marloeke en Jorrit
Na het bezoekje bij de verloskundige, mocht je in de draagzak het grote gebouw van Capgemini binnen! We gingen even bij papa op bezoek. In eerste instantie vond papa het idee om jou even te showen daar maar zozo, maar hij vond het toch wel erg leuk en ook handig want dan konden we gelijk even een net pak meebrengen, omdat papa onverwacht toch nog naar een klant moest die middag! In de hal van Capgemini moesten we even wachten op papa en toen was mama je gelijk kwijt: Devran pakte je af zodra ze je zag! Herkende je haar nog van dat ze bij ons op bezoek was? Je greep direct haar lange haren vast. Papa showde je nog even in de kantine en aan de mensen van het project. Na een broodje in de Frencherie, was het ook voor jou weer tijd om te eten en zijn we maar weer naar huis gegaan.
Donderdag was je nog even met mama mee naar de kwaliteitskring waar iedereen dolenthousiast was dat ik even langskwam om jou te showen. 's Middags kwam je vriendinnetje Anneriek nog spelen. Gezellig hoor! Vrijdag boodschappepn gedaan en kwam Laura van Keulen nog op visite. Ze bleef uiteindelijk maar eten, omdat ze anders in de file zou staan.

Laura en Jorrit
En weet je wat we zaterdag hebben gedaan nadat we met z'n drietjes in bad waren geweest (ken net...)? Nee, dat weet je niet, want je hield je ogen stijf dicht! Je hoeft niet bang te zijn voor Sinterklaas en Zwarte piet hoor!

Jorrit en Sinterklaas Suzanne en Jorrit

Maar er waren wel heel veel mensen in het dorp toen de Sint aankwam he? Suzanne van mama's werk in Baarn kwam op de thee en we zijn gaan eten bij Frederike. Heerlijke broccoli-soep gegeten en wraps en superlekkere tiramisu van Bob voor toe! Een druk dagje dus! Daarom bedacht mama dat we zondag toch maar niet met papa mee zouden gaan naar de honkbaltraining in Veenendaal. We hadden lekker een dagje samen om bij te komen. Wel nog even bij opa Volkert en oma Aleid langs geweest. Daar heb je lekker bij opa in de draagzak gezeten toen we een stukje gingen wandelen.
En inmiddels is het alweer maandag. Vanmorgen kwamen Inge en Anke en dochter Iris om jou te bewonderen.

Jorrit en Iris Lachende vent!

Daarna scheen de zon, dus zijn we lekker wandelend boodschapjes gaan doen. In de wagen bleef je lekker even slapen zodat mama wat huishoudelijke dingetjes kon doen. Op bed wilde je later niet slapen, maar nu in de draagzak op mama's buik ben je toch weer ingedommeld. Maar nou moet je niet vanavond de hele avond wakker zijn, want papa moet nog wat huiswerk maken als mama gaat gymmen... Maar inmiddels kun je steeds langer wakker zijn zonder te huilen. Je lijkt ook echt al wat te gaan spelen met de speeltjes die aan je maxi cosi hangen. Of je kijkt met grote ogen om je heen. Mooi om te zien hoe je bewegingen inmiddels met je ogen kunt volgen. Ook herken je duidelijk mama's en papa's stem en lach je steeds vaker!
Je bent echt een mooi kereltje en we genieten volop van je! En als je huilt als papa net wil gaan slapen... dan gaat mama lekker beneden even met je 'heujen'. En val je uiteindelijk na nog wat eten toch in slaap.
Nou, lieverd, het is weer tijd voor wat anders.
Het volgende stukje mag papa schrijven!
kusjes op je lieve neusje,
Mama

Laatst geupdate op ( vrijdag 30 november 2007 )
 
< Vorige   Volgende >