Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Bikkel! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
woensdag 07 november 2007

Lieve allemaal! Daar ben ik weer! Een echte bikkel! Ik heb al heel wat beleefd in de 5 weken dat ik vandaag jong ben. Vandaag ben ik met mama en oma Aleid voor het eerst op het consultatiebureau geweest. Wat een avontuur. We haalden oma op van het nieuwe station en liepen toen naar het dorp. Maar ik kreeg honger dus zette ik het op een brullen. Gelukkig was er nog tijd om even wat te drinken toen we bij het consultatiebureau waren aangekomen. Wat was het lekker warm in die ruimte! En wat gezellig met al die andere kinderen, maar ze waren al wel een stukje groter dan ik. Oma kleedde me uit, want ik moest met een schone luier in een wikkeldoek wachten tot we aan de beurt waren.

Bij consultatie bureau 

Ondertussen werd ik in m'n naakte niksie gewogen en opgemeten. Ik ben al bijna een kilo zwaarder dan bij m'n geboorte: 4770 gram en ik ben nu 55,5 cm lang! Alles net boven het gemiddelde in de groeicurve, mooi in verhouding dus. Tijdens het wachten kwam toevallig ook Hinke binnen met haar papa. Hinke en ik worden zondag allebei gedoopt. We zijn gelijk maar even samen op de foto gegaan. Al die tijd was ik klaar wakker en keek ik met grote ogen om me heen naar wat er allemaal gebeurde. Mevrouw de dokter was heel aardig. Ze vond dat ik er goed uit zag (tja, ik lijk op m'n papa, wilde ik nog zeggen...) en ze ging allemaal kunstjes met me doen. M'n hoofd kan ik al heel goed optillen en ik kan ook al bijna staan, zo sterk zijn m'n benen! Op 5 december moet ik weer, maar dan krijg ik ook prikken...

Dit weekend heb ik ook van alles beleefd. Vrijdagavond waren we bij opa en oma in Houten. Papa en mama gingen zonder mij naar een feestje, maarja ik sliep toch. Oma vond me maar een saai kind! Maar vandaag heb ik laten zien dat ik m'n ogen ook open kan houden en heeft ze ook nog geholpen om me in de tummy tub te doen. Dat was lekker zeg!
Zaterdag mocht ik wel mee naar een feest! Er was gala van het honkbal. Papa nam afscheid, want hij gaat komend seizoen bij de andere Utrechtse club spelen. Ik mocht bij papa in de draagzak de show stelen, maar er was zoveel herrie dat ik m'n ogen maar dicht gehouden heb (niet helemaal logisch geloof ik...). Samen met papa mocht ik het podium op, want papa bleek een prijs gewonnen te hebben: hij was dit jaar de beste slagman!

Papa en Gert-Jan Beste slagman en MVP 

Ook ben ik samen met de grote Jorrit op de foto gegaan. Zondag hebben we maar rustig aan gedaan, want maandag was er al weer feest! Tante Lindsey en ome Alex gingen trouwen! We moesten al heel vroeg op want papa mocht foto's maken. Ik heb me heel goed gedragen en mocht uiteindelijk ook nog op de foto met het bruidspaar, maar toen had ik net gegeten, dus sliep ik al half.

Op de foto met Alex en Pollux

's Middags ben ik ook nog meegeweest naar het grote Stadion van FC Utrecht. Daar heeft papa nog meer foto's gemaakt van ome Lex en tante Lins.
Gisteravond moesten papa en mama alweer de hort op, want ze gingen in de kerk de doopdienst voorbereiden. Ik had geen zin om mee te gaan, ik zie het allemaal zondag wel. Als we maar 'Hoger dan de blauwe luchten' zingen, dan vind ik het goed. In bad gaan vind ik sowieso lekker, dus... Ik bleef dus gezellig thuis bij oma Loes die kwam oppassen.
Nou, ik moet geloof ik weer verder, want papa en mama gaan eten in de Brasserie Torenpleinkerk en ik moet mee om geshowed te worden. Daarna ga ik ook nog met mama naar de Babyshower van de Puff-club. Ik ben wel benieuwd naar al mijn potentiele vriendjes en vriendinnetjes!

Tot later! Dikke zoen, Jorrit

ps inmiddels is de Baby-shower geweest en op de foto kun je het resultaat zien!

Baby Show

Lachen
Ook kan ik al lachen! Het 'druk-op-m'n-neus-en-ik-lach'-effect had papa uitgevonden, maar werkt inmiddels ook bij mama, oma Aleid en tante Margriet!

Laatst geupdate op ( vrijdag 09 november 2007 )
 
< Vorige   Volgende >