Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Slagroom! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
vrijdag 19 oktober 2007

Lieve Jorrit! Vannacht had mama tijdens het voeden bedacht dat het hoog tijd is voor een nieuw stukje op de site. Inmiddels ben je alweer ruim 2 weken jong! De tijd vliegt nu al! Je groeit als kool, want mama geeft je slagroom te eten! Een mevrouw van het consultatiebureau was gisteren op bezoek en die vond dat je het erg goed doet en dat je er erg gaaf uit ziet. Op de weegschaal vond je het maar niks in je blote niksie, dus de cijfertjes vlogen alle kanten op, omdat je niet stil bleef liggen. Maar in elk geval was duidelijk dat je al ruim 4 kilo weegt! In een week tijd ben je alweer 300 gram aangekomen. Na het drinken heb je ook echt een bol buikje. We denken wel eens dat ie als een ballon gaat klappen.

Gisteren was ook Margriet er om mama een beetje te helpen met het huishouden. Heel fijn! Maar ze heeft ook heerlijk met jou rondgehobbeld. In de kinderwagen op weg naar de winkels vond je het heerlijk, maar op de terugweg wilde je niet stil worden. Pas toen je weer aan de borst mocht, was het goed. We hebben toen samen nog heerlijk 2 uurtjes geslapen. Vandaag kwam dat er echter niet van omdat je de hele ochtend gehuild hebt! Ik weet niet wat er aan de hand was. In de tummy tub werd je wel weer even stil, maar toen mama je eruit haalde had je het natuurlijk weer koud en zette je het meteen op een krijsen! Om half 1 had je je duim gevonden en kon mama je even in bed leggen en kon ze zelf even onder de douche. Toen ik daar onder vandaan kwam, huilde je echter alweer! Gelukkig ben je nu na het leegdrinken van 2 volle borsten echt in slaap gevallen en heeft mama tijd voor iets anders. De was hangt tante Frederike straks wel op ;-)

We hebben al heel wat bezoek gehad en wat ben jij verwend zeg: stoere kleren, zelfs een spijkerjack en een bodywarmer en een shirt met je eigen naam erop! Speelgoed, mooie prentenboeken, schoentjes en nog veel meer! Gisteravond zat de hele kamer vol met 6 collega's van mama uit Baarn. Een gezellige boel en jij gedroeg je voorbeeldig. Even begon je te piepen, maar nadat je gedronken had, viel je in een diepe slaap en ben je van schoot tot schoot gegaan.

De klossen zijn inmiddels weer onder het bed vandaan en ik heb ze gelijk maar weer weggebracht samen met jou. In de maxi cosi vind je het prima en kun je lekker tukken. Zondag viel je ook in slaap in de kinderwagen op weg naar de kerk. Want ja, daar ben je ook al geweest. Er was een jeugddienst waar we wel even een kijkje wilden nemen. Het ging eigenlijk heel goed, maar ook al lag je heel tevreden te slapen, je bent niet helemaal stil: het sabbelen aan mama's pink en het tevreden spinnen leidde ons toch af van de dienst. En natuurlijk liet je -net toen het stil was- een hele harde scheet! Uiteindelijk zijn we na een uurtje onder een lied de kerk uitgewandeld, omdat mama niet zo goed kon zitten op die houten bankjes van de katholieke kerk, ondanks het kussentje dat we hadden meegenomen. Binnenkort mag je ook mee naar de kerk in Houten als je nichtje Madelief wordt gedoopt en over een paar weekjes mag je voor het eerst mee naar onze eigen kerk, de Torenpleinkerk. Want op 11 novmeber zul je daar gedoopt worden! Iedereen is er welkom om daarbij te zijn.
Nou lieverd, slaap maar lekker verder, dan gaan we straks weer knuffelen.
kus, mama

Laatst geupdate op ( vrijdag 19 oktober 2007 )
 
< Vorige   Volgende >