Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Vergeten! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
vrijdag 05 oktober 2007

Lieve bewonderaars! Want tjonge wat heb ik er veel! Papa en mama krijgen nu elke dag bericht dat er een highscore is behaald wat aantal bezoekers betreft op deze site.

Het gastenboek staat helemaal vol en ook stromen er al kaarten binnen, sms-jes, telefoontjes en mailtjes.

Maar wat ik nog vergat te melden is hoe groot en zwaar ik ben. Ik woog bij mijn geboorte 3780 gram en ik was 50 cm lang. Echt geen Kleintje dus! Inmiddels ben ik wel wat afgevallen, want ik poep en plas elke luier vol! Maar ik drink ook veel, dus ik zal binnenkort wel weer gaan groeien. Vannacht was ik al een stuk rustiger dan de eerste nacht. Toen had ik waarschijnlijk nog wat hoofdpijn van de bevalling en was ik misselijk van dat vruchtensap uit mama's buik. Maar vannacht kon ik lekkerder tukken in m'n eigen mooie wieg en hebben papa en mama ook wat langer kunnen slapen.

Gisteren had ik al een heleboel aanbidsters om me heen, dus ik ben van plan om snel groot te groeien, zodat zij een keer op mij kunnen passen! Ik heb zelfs m'n ogen speciaal voor hen open gedaan, zodat ik ze beter kon bekijken en lekker kon sjansen met ze! Van wie zou ik dat toch hebben Wink

Papa zet zo snel weer een foto van mij en mijn aanbidsters op de site.

Ik en mijn aanbidsters

Tot snel allemaal!

Een knuffel van Jorrit.

Laatst geupdate op ( vrijdag 05 oktober 2007 )
 
< Vorige   Volgende >