Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Ik ben geen Kleintje en ik heet Jorrit! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
woensdag 03 oktober 2007

Nou beste mensen, ik ben er dan!! Om 00.00 heb ik mijn mama een paar weeen gegeven tot 04.00. Deze liet ik het eerste uur gelijk komen om de 4 minuten zodat mama en papa gelijk wisten waar ze aan toewaren en de verloskundige konden bellen. Deze vertelde dat ik nog met de weeen wat vaker moest komen wilde ze langs komen, namelijk 2 uur om de 3 minuten, nou ik dacht laat ik dat dan maar gelijk om de 2 en 1 minuut doen dan kunnen we snel eruit.

Na die 2 uur heeft mama maar weer even contact opgenomen met de verloskundige, deze zou komen kijken hoe het ervoor stond. Nou 9 cm ontsluiting... Surprised.. de verloskundige vroeg aan papa en mama hoe graag we in het ziekenhuis wilde bevallen....eumm ja eigenlijk toch best wel graag(oftewel het was eigenlijk al te ver om naar ziekenhuis te gaan) in iedergeval konden we niet naar het Diakonesse ziekenhuis, dat was te ver. Dus het zou mesos Ouderijn worden. Nou papa was stoer joh...die dacht volgens mij dat hij een ferrari als lease bak had want hij ging wel 140 ;-)

Binnen 10 minuten in het ziekenhuis! Mama heeft ondertussen Tante Frederike gebeld en Oma Aleid. Tante Frederike zou mama helpen met bevallen. Nou en ze was 10 minuten later dan dat papa en mama in ik in het ziekenhuis waren(waarschijnlijk had ze een Ferrari fiets). Toen duurde het allemaal even want mijn hoofdje had ik niet helemaal goed liggen dus verloskundige overleggen met verloskundige van het ziekenhuis. Infuus in mama zodat ze extra pers weeen zou krijgen. Na een aantal keren persen wat mama ECHT GOED kan, was het dan zover. Ik liet iedereen maar even zien dat ik helemaal geen kleintje ben!! Ik ben JORRIT!!! Vernoemd naar mama(Johanna) en papa(Gerrit-Jan) en opa Patist en andere mensen uit de stamboom. 

Kijk maar eens hoe ik eruit zie!!

Jorrit1

Jorrit en tante Frederike

Jorrit, Mama en tante Frederike

In mijn stoere maxi-cosi

In maxi-cosi 

Trotse mama en ik

Laatst geupdate op ( woensdag 03 oktober 2007 )
 
< Vorige   Volgende >