Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Precies op de uitgerekende datum! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
maandag 01 oktober 2007

Precies op de uitgerekende dag van jouw komst, hielden we dit mooie wondertje in onze armen: Wendy en Karim kregen vrijdag een zoon, Bryan.

Mama en Bryan Papa en Bryan

Tien dagen overtijd, dus Wendy was erg blij met deze verlossing! En wij mochten hem zondag al bewonderen. Wat een prachtkereltje! En weer een speelkameraadje voor jou erbij dus, Kleintje! Maarja Kleine, wanneer kom jij? We hadden toch gisteren afgesproken? Of vandaag? Als verjaardagskadootje voor Janneke... we zullen zien. Tot nu toe nog weinig tekens van weeen ofzo, dus wie weet duurt het nog wel 2 weken.
Dit weekend zijn papa en ik nog goed bezig geweest maar hebben we ook gelanterfant. We hebben nog echt geklust, zodat het huis nóg iets mooier is als jij er straks bent. Papa wrong zich in allerlei bochten omdat hij er niet goed bij kon en mama's klus-broek kon allang niet meer dicht door die enorme toeter die er boven hangt!

Mama de schilder Papa de schilder

Maar vanaf nu ga ik geen echte klussen meer oppakken. Goed uitrusten om jou er straks uit te kunnen krijgen, schijnt heel belangrijk te zijn, zegt oma Aleid. Ze vertelde ook dat er al veel mensen vragen hoe het met ons gaat. De tips die ze kreeg om de bevalling op gang te helpen (mandarijnen eten en massage aan de binnekant van m'n voeten boven m'n enkel) ga ik maar eens uitproberen. Ook drink ik tonic, wat zou kunnen helpen, want je mag van ons wel komen hoor! Je hoeft niet te wachten tot MIJN verjaardag...
We zijn zaterdagmiddag nog bij mama's nieuwe volleybal-team wezen kijken.

Volleybal hanne

Ze hadden hun eerste wedstrijd. Mama gaat pas weer in januari meedoen, maar we konden ze natuurlijk wel aanmoedigen. En dat heeft geholpen, want ze wonnen met 3-0! 's Avonds zijn papa en ik ook nog naar een groot feest geweest van papa's werk. Ik had met jou afgesproken dat je daar nog even op zou wachten, want papa wilde daar wel heel graag bij zijn! Nou, dat is gelukt dus. Het was een groots feest, maar helaas regende het de hele avond en was er veel buiten. In de tenten was het echter gezellig. We hebben allerlei lekkers gegeten en optredens gezien van Ilse de Lange, Di-rect, Van Velzen, Jeroen van de Boom en nog vele anderen.

Van Velsen

Papa en Mama in de 70's en 80's disco 

Ook konden we ons verkleden in de seventies en eighties-tent. Jouw papa heeft de hele avond die bril en pruik opgehouden. Wat een mafkees!

 Papa en Ilse
Maar na dat feest is er niks meer waar jij op hoeft te wachten Kleine, je geeft me nu gelijk een trap in m'n zij, betekent dat dat je eruit wil? Dan moet je wat harder afzetten, want de uitgang zit niet aan de zijkant maar onderaan ;-)

Tot snel lieverd! Kus van Mama.

Laatst geupdate op ( maandag 01 oktober 2007 )
 
< Vorige   Volgende >