Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Daar is papa weer, terug van weggeweest PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Patist   
zondag 09 september 2007

He Kleintje daar is papa weer! Het is weer even een tijdje geleden, maar papa is ook zo druk met van alles eigenlijk. Mama is nu lekker thuis en is zoals je weet lekker aan het rommelen met je en leuke dingen met je aan het afspreken met allerlei mensen.
We hebben de afgelopen weken spannende wedstrijden gehad met honkbal. We stonden op de laatste plaats en moesten wedstrijden winnen om niet te degraderen. Helaas is dit niet gelukt; we hebben de wedstrijden verloren, zo ook afgelopen vrijdag tegen HCAW3. Papa heeft vroeger met veel van deze jongens samengespeeld in het 2e. Het was leuk ze weer even te zien, maar het ging er natuurlijk wel om dat we zouden winnen! Het zag er goed uit en was erg spannend. 2-1 stonden we voor in de 8e inning maar toen sloeg het tij om. HCAW sloeg een aantal goede honkslagen en we maakten een paar kleine foutjes en zo werd het uiteindelijk 7-2 en verloren we de wedstrijd. Papa had wel goed gespeeld maar helaas geen winst. Nu is het spannend wat de andere clubs gaan doen en hoe het nu verder gaat. Ik krijg net een sms dat we officieel gedegradeerd zijn, dus dat is niet zo mooi. Ons seizoen zit erop!!

Verder zijn we gisteren druk in de tuin bezig geweest. Zoals je nog niet weet is mama ook bijna jarig; als je dus te lang in mama's buik blijft zitten dan zijn jullie misschien tegelijk jarig en dat zou niet zo leuk zijn. We zagen in de folder van de Praxis een leuke waterton staan die we mooi nog in de tuin kunnen zetten. Hieronder een foto van de tonnen. Als je straks buiten wil spelen hebben we dus al een badje voor je!! ;-)

Kleintjes Badje ;-)

Weetje, mama vindt het wel erg lekker om met jou saampies lekker te dobberen in het water. Ze gaat regelmatig met de dikke buiken dames lekker badderen in het zwembad. Maar we hebben ook een eigen zwembad!! In onze mooie badkamer...dat heb je waarschijnlijk al gemerkt: mama gaat dan lekker met je zwemmen en bellen blazen. Nou gisteren was ze flink bezig kijk hier maar eens:

Mama aan het belleblazen

Vandaag zijn we naar de kerk geweest waar 2 kleine babies gedoopt werden. Eén ervan was Anouk de nieuwe dochter van Teun en Aafke. Zullen we jou daar ook straks dopen? Nou je hebt nog eventjes de tijd om erover na te denken. We kregen ook een mailtje van Rianne en Erik dat Jefta 30 september gedoopt zal gaan worden. Dat is alleen de dag dat we jou ook verwachten!! Daar zullen we dus waarschijnlijk niet bij zijn. Vanmiddag kwamen Laura en Anthonie bij ons langs. Naar mama's dikke buik kijken en de badkamer en jouw kamertje. Daarna zijn we pannekoeken gaan eten bij Kortjakje in haarzuilens, lekker waren ze joh...je zal het al wel geproefd hebben. Mama had namelijk zo snel de pannekoek op het leek wel of er 2 mensen aan het eten waren...(was jij aan het mee snoepen of kwam het omdat papa stiekem stukjes aan het pikken was als mama even niet keek?? ) ;-)

Pannekoeken

Nou kleine maak er nog maar wat gezelligs van daarbinnen en dan zien en spreken we elkaar binnenkort weer!!!!!

Laatst geupdate op ( dinsdag 11 september 2007 )
 
< Vorige   Volgende >