Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Hoezo vervelen? PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
woensdag 29 augustus 2007

Dag lieve Kleine, je wordt nu echt al groot hoor, want mama's buik gaat scheuren vertonen...helaas... Ach, als dat het enige kwaaltje blijft, dan hoor je mij niet klagen hoor! Je eerste vriendje van de Zwanger Fit is geboren! Eigenlijk waren we tegelijk uitgerekend, dus die kleine Kevin kwam een beetje te vroeg! Hij ligt nu nog even in de couveuse, maar verder gaat gelukkig alles goed.
De vorige keer schreef ik dat oma Aleid allerlei klusjes zou komen doen. Nou, dat is gelukt hoor maandag! Na heel wat hangen en wurgen kregen we de wieg in elkaar. Eigenlijk kwamen we een stel handen te kort, maar we did it! Hij staat er prachtig bij!

Wieg 

Nu kan ik echt haast niet wachten tot jij er in kan slapen! Ook de gordijnen op je kamertje hangen er nu mooi bij. Terwijl oma Aleid de zoom erin maakte, deed mama even een tuk. Dat is wel nodig nu elke dag hoor. Je vader zei nog wel: 'en je hebt helemaal niks gedaan vandaag!' Maar het sjouwen van jou kost blijkbaar genoeg energie en oma Aleid zegt dat het het belangrijkst is dat een zwangere vrouw uitgerust is voordat ze moet bevallen. Dat probeer ik dan maar!
Gisteren was ik met oma Loes en tante Kiki op pad. In Woerden is deze week Woerdense vakantieweek een dan is er op de dinsdag altijd een kindermarkt. We hebben 3 uur rondgestruind en onder andere nog wat leuke prullen voor jouw kamertje gekocht. Na dat geslenter was ik ook wel moe hoor, dus ook gisterenmiddag heb ik een tukkie gedaan. En straks ga ik met tante Lindsey de stad in. De Hema heeft korting op alle baby-uitzet spullen, dus daar gaan we nog even tussen snuffelen. Je papa heeft nog nieuwe sokken nodig, haha, en we hebben zin om een terrasje te pikken! Dus ook vandaag hoef ik me niet te vervelen! Wel heb ik net m'n nieuwe Nicci French uitgelezen, die ik van je papa speciaal voor m'n verlof had gekregen... maarja, ik heb nog wel wat andere mooie boeken liggen, dus dat komt wel goed. Dag lieverd, tot gauw. Mama Hanne

Laatst geupdate op ( woensdag 29 augustus 2007 )
 
< Vorige   Volgende >