Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Zaterdag verteldag PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Patist   
vrijdag 16 februari 2007

Nou vandaag is het weer een verteldag...we gaan het Kiki en De Jan in Belgie vertellen en Sholff en Solex. Om 19.00 hebben we bij Solex in Ammerstol afgesproken. Zij zouden op het werk wat snacken en wij hebben lekker pietza gegeten. Papa zou daar bij Solex even naar de computer kijken...de printer print geen plaatjes in Word...raar probleem maar daar draait papa zijn hand niet voor om. Na even wat dingen getest en geprobeerd te hebben besluit ik de printer opnieuw te installeren. En ja hoor het werkt...opgelost!  Vervolgens nog even de antivirus geupdate en alles kan weer draaien!

Sholff had al een mand staan vol met baby kadootjes voor een vriendin van d'r van de middelbare school. "Zo.. die kadoos zijn zeker allemaal voor Mijkie", "Nou, als je een slabbetje en een babykleertjes wil....Nee broertje dat zijn baby kadoos voor Mara..."..."Nou die kunnen we binnenkort ook wel gebruiken...." Ohja... "ja...We verwachten ook een kleintje!" 

Toevallig kwam de toekomstige Tante Kiki online op de msn. Zij staat ook in het lijstje van contacten van Tante Sholff en konden we even met haar tjetten. Tante Kiki zou vanavond naar een verjaardag gaan en daarna de volgende dag gaan Carnaval vieren. We vroegen of "De Jan" er ook was. Hij was ff in bad...want we hadden even een mededeling voor hun. Ondertussen had Kiki de webcam aangezet en konden we haar in Belgie zien! Wij wachten tot De Jan uit zijn bad was...we hadden maar even aan Kiki duidelijk gemaakt dat de cam aanstond en dat de Jan dus niet zomaar uit zijn bad moest huppelen ....hihihi. Kiki had de webcam maar weer uitgezet want ze zag ons ook niet...maarjah wij hadden geen cam :-( Toen was het zover ... De Jan was uit bad en we moesten de mededeling doen want tante Kiki was wel erg nieuwsgierig geworden. "Zouden jullie het leuk vinden om oom en tante te worden?"  "Jot das goe! Proficiat broertje...maar Jan wordt niet OOM, maar NONKEL Jan"

En zo hadden we weer 4 mensen op de hoogte gebracht van jouw komst!!

Woensdag komt papa thuis...doet hij de deur open...is de post al opgeraampt...er is iemand binnengeweest maar waarvoor?

Eummm..beetje rond gekeken blijkt er een mooi groot boeket op de tafel te staan met het volgende kaartje: Een hele dikke proficiat van de Jan en Kiki.

Hieronder het mooie boeket!

 

Laatst geupdate op ( dinsdag 27 februari 2007 )
 
< Vorige   Volgende >