Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Elvive Intensive PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Patist   
maandag 26 februari 2007

Nou kleintje daar is je papa weer. Het heeft even geduurd maar dan komt er ook wat! Donderdagavond zijn je mama en ik naar Blof geweest in het Vredenburg in Utrecht. Nou dit was een goed concert zeg, wat een artiesten die mannen uit Zeeland. Misschien heb je er al wel wat van kunnen horen. Dus als je misschien gedacht hebt: wat een herrie daarbuiten dan was het waarschijnlijk het concert van Blof. Die avond begonnen echter ook de ziekteverschijnselen van papa te komen, zoals altijd last van mijn keel en daarna geen fut en puf meer... Na het concert heeft mama ons weer veilig met de auto naar huis gebracht. Thuis aangekomen stond er een aangename verrassing op het antwoordapparaat... "He hier is Pa (Opa Volkert)...ik wil even informeren of ik een flesje Elvive kan bestellen of waar ik dat kan krijgen ...volgens ene Mike op Televisie helpt dat erg goed tegen roos!! " Dit was de eerste melding van papa's optreden op TV! Direct gespot door Opa Volkert.

En zo gaat het maar door...sms van de honkbaldames, van de honkballers zelf, telefoontjes van buren, berichtjes op hyves, emailtjes, msn...  en dat allemaal terwijl ik het zelf nog niet eens gezien heb!

Maarjah, ondertussen flink ziek geworden. Vrijdag maar niet gaan werken, want de koorts is behoorlijk: 39,4. 's Nachts zweten! Natte pyama's en dekbed maken het er niet fijner op allemaal. Maar weet je wat wel fijn is kleintje...je moeder kan erg goed zorgen voor me! En ik denk dat ze dat straks ook erg goed voor jou kan doen. Vrijdag had ze gelukkig ook nog vakantie en kon ze me goed verzorgen. Voor de rest van het weekend kan je het ziekenverslag van je moeder lezen... We hebben bijna de hele dag naast het slapen reclame gekeken of het niet toevallig in beeld kwam. Tot dat er reclame kwam tussen de film "The muppets take Manhatten" en jahoor gelijk als eerste papa in beeld! Is mama net ff naar boven de was halen een heeft het dus niet gezien...

's Middag komt de postbode met een pakketje van L'Oreal. Hierin zit een cd met foto's van de opname, een dvd met de verschillende opnamen en een uitzendlijst. Nou dan is het makkelijk, dan hoeven we alleen maar even op het blaadje te kijken en dan weten we precies wanneer we op moeten letten....ahum...zo zou het moeten zijn. Er staan programma's op de lijst die helemaal niet komen, films die niet uitgezonden worden en als er dan toch een programma overeenkomt klopt of de reclame tijd niet of zit hij er toch niet in Frown.

Nouja we houden hem gewoon aan en we zien wel...soms klopt het maar dan zijn het de andere commercials die uitgezonden worden. Voor alle mensen die meelezen met dit verhaal hier is de uitzendlijst te downloaden.

 

Er schijnt ook nog een website te zijn waar je gratis een proefmonster kan aanvragen, laten we daar maar eens op kijken. Ja hoor dat staan de spots ook op en een beschrijving Laughing Nou alles gaat goed komen. Tot zover weer het verhaal  over de commercials.

Hier het filmpje ook nog even!!


Laatst geupdate op ( dinsdag 17 juli 2007 )
 
< Vorige   Volgende >