Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Weer een verteldag! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
zondag 25 februari 2007

Dag lief iets Grotertje! Gisteren wat het zaterdag en eigenlijk was het de bedoeling dat we op bezoek zouden gaan bij mijn opa en oma Groothoff en bij tante Hannie. Gewoon een bezoekje, maar natuurlijk met als grootste doel te vertellen van jouw bestaan! Helaas konden die bezoekjes niet doorgaan, want jouw pappie ligt nog steeds met koorts op bed of op de bank. Hij is echt heel zielig! De koorts lijkt nu wel iets gezakt, maar zodra hij slaapt, zweet hij weer als een otter! Hopelijk knapt hij snel weer op!

  Omdat de bezoekjes dus niet doorgingen, hebben we gisteren een flinke belronde gedaan: opa en oma, tante Hannie en ook tante Saar. Tante Elizabeth bleek een weekend in Gent, dus tot nu toe weet die het nog niet. Maarten is wel op de hoogte. Iedereen reageert enthousiast en is blij met ons en jou. TANTE Ank kreeg zelfs kippenvel op haar rug toen ik haar via de telefoon ook op de hoogte bracht. Tante Ellis nam alsmaar niet op, dus die hoort het nu misschien eerder via opa en oma.
Toen papa Mike lag te slapen gisteren ben ik ook nog even op de thee geweest bij de buren Joop en Ria. Joop bleek al een vermoeden te hebbenSmile. Hun dochter Wendy kwam toevallig langs en was ook meteen op de hoogte. Zij heeft ook een kleine in haar buik, maar die wordt ongeveer 2 weken eerder dan jij verwacht. Leuk om samen zwanger te zijn. Alleen past Wendy haar gewone broeken al niet meer, terwijl er bij mij echt nog niks te zien is! We hebben afgesproken om over een paar weken samen naar zwangerschapszwemmen te gaan. Lijkt me gezellig! Ik ga kijken hoelang ik het volleyballen met jou vol hou en daarna wil ik gaan zwemmen. Dat is toevallig ook op dezelfde avond, dus dat komt mooi uit! Bij de volleybal weten ze trouwens nog van niks! Komende donderdag ga ik het daar vertellen. Kus, Mama Hanne  

Laatst geupdate op ( maandag 26 februari 2007 )
 
< Vorige   Volgende >