Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
De echo PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Patist   
dinsdag 20 februari 2007

Hee kleintje nou we hebben je gezien hoor gisteren!! De eerste echo is er van je! Spannend was het wel hoor! Zouden we je echt te zien krijgen?

Oeh, wat koud dat spul op m'n buik! Hopelijk heb jij daar niks van gemerkt. Maar het was overduidelijk hoor: we zagen je direct, je bent er echt! Ik denk dat je ook een filmster gaat worden net als papa. Zo klein en nu al gefilmd en op grootbeeld te bekijken op een witte wand. 

Die donkere banaan waar je in ligt is mijn baarmoeder vol met vruchtwater en die sliert naar boven betekent niet dat je een jongetje wordt, maar dat is de navelstreng. Ik dacht even dat het al een beentje was, maar die heb je nog helemaal niet!

Raar om je zo groot te zien, terwijl je nog maar 1,7 cm bent! Nog niet eens 2 centimeter... En dat zit bij mij in mijn buik! Ik merk er nog weinig van hoor. Gelukkig maar, want ik had ook hartstikke ziek kunnen zijn natuurlijk. Om echt goed te kunnen beoordelen hoe groot je al bent en wanneer je precies geboren gaat worden, gaan we op 2 maart nog een keer een termijn-echo laten maken. Maandag op de echo bleek je 1,72cm te zijn en 8wk1d jong (8 weken en 1 dag). We dachten zelf dat ik die donderdag daarvoor al 8 weken zwanger was, maar dat blijkt net een beetje anders te zijn. Dus mogelijk word je toch in oktober geboren! 

De echo hieronder kregen we mee op papier om aan iedereen te kunnen laten zien. En dat deden we natuurlijk gelijk. Oma Aleid heeft je gelijk kunnen bewonderen. En 's avonds gingen we het grote nieuws ook aan Margriet vertellen. Ook haar konden we dus meteen jouw eerste foto laten zien! Ze was helemaal beduusd! En heeft al beloofd op je te willen passen als je straks wat groter bent. Alex was helaas in Amerika, maar inmiddels zal die het nieuws ook wel hebben vernomen, want volgens mij stond Margriet te popelen om het hem te kunnen vertellen. Terwijl ze verder moest beloven het nog even voor zich te houden. 

 

Na de echo zijn we ook nog even op Kanaleneiland een paar babywinkels ingedoken om vast even de sfeer te proeven. We hebben al mooie meubeltjes gezien voor jou hoor. Oom Remko lieten we via de telefoon raden waar we op dat moment liepen. Ook hij was verrast en blij met ons en jou!

Laatst geupdate op ( maandag 26 februari 2007 )
 
< Vorige   Volgende >