Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Vandaag verteldag PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
woensdag 14 februari 2007

Week 8 

Nou lief Kleintje, vandaag gaan we aan jouw opa’s en oma’s vertellen dat jij op komst bent. Nog heel even stil houden dus! Ik ben heel benieuwd hoe ze gaan reageren… Opa Volkert en oma Aleid zijn misschien inmiddels al een beetje aan het idee gewend sinds ze weten dat tante Floor zwanger is. Maar nu worden ze snel achter elkaar 2x opa en oma!
En opa Gerrit en oma Loes zullen hopelijk ook verrast zijn. Al vermoeden ze misschien al iets, want vorige week bleek Gerrit binnen te zijn geweest om iets te brengen. Maar net op die dag stonden de flessen voor Moeders voor Moeders buiten… maarja, die heeft hij waarschijnlijk niet herkend!

We zullen het snel ook gaan vertellen aan je ooms en tantes. Tante Frederike is natuurlijk al op de hoogte. Die zal wel blij zijn dat ze er straks in elk geval met de familie over kan praten.
We hopen het zoveel mogelijk zelf te kunnen vertellen aan iedereen. We zullen wel even een lijstje maken om niemand te vergeten!

Nou, we wachten ieders reactie maar af! Spannend hoor! Je weet dat ik niet zo goed geheimen kan bewaren, dus ik zal blij zijn als er wat meer mensen op de hoogte zijn. En nu maar hopen dat je er maandag op de echo goed uitziet. Ben benieuwd of we goed gerekend hebben en je inderdaad ongeveer 27 september geboren gaat worden…

Dikke zoen!
Mama

Je baby is nu 2 cm groot

Het gezichtje vormt zich
Het hoofd heeft zijn definitieve vorm gekregen, maar is in verhouding tot het lijfje nog erg groot. Dat blijft de komende weken zo. Aan de zijkant van het hoofd zitten de oogjes, nog volledig bedekt met vel. Ook de rest van het gezichtje begint al ergens op te lijken. Er zijn openingen voor de neusgaten en de kaken, de mond en het binnenoor ontwikkelen zich. De vergelijking met een kikkervisje is nu helemaal duidelijk. In de handen en voeten zijn namelijk vingers en tenen te zien die met huid aan elkaar vastzitten. Echte zwemvliesjes dus. Je baby is nu 2 cm. groot.
(bron: www.jongegezinnen.nl)
Laatst geupdate op ( woensdag 14 februari 2007 )
 
< Vorige   Volgende >