Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Zo nu papa weer aan het woord PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Patist   
woensdag 07 februari 2007

Nou kleine rakker, hoe is tie daarbinnen? Zal wel lekker warm zijn... mama kruipt namelijk elke nacht weer ver onder de dekens, dicht tegen me aan! En dat vind ik natuurlijk niet erg... Nou geniet er maar lekker van, want voorlopig zit je daar nog wel even ;-) Hier gaat het morgen weer koud worden ze hebben het er nu over (eindelijk) dat het winter gaat worden, want het zal morgen gaan sneeuwen!!! Als er inderdaad een pak sneeuw gaat vallen zal ik er wel een foto van maken en hierbij op de site zetten. Nou morgenochtend maar kijken hoe we naar het werk gaan, zoals gewoonlijk op de fiets of misschien toch maar met de trein? Met de trein is ook eigenlijk maar afwachten ofdat je weer thuis aankomt, er zijn namelijk vaak problemen bij de NS als de weersomstandigheden iets anders zijn 15 graden, droog en geen wind...

Ik ben ondertussen bezig met verschillende websites te onderhouden. Eentje voor "de stichting achter het spoor" over onze wijk, eentje voor jou , eentje voor familiepatist.nl en ik heb net gezien dat de link www.wegaanscoren.nl actief is. Deze is voor ons honkbalteam "Domstad Dodgers 1". Hier kom jij natuurlijk straks ook in te spelen ;-) Ik wil je natuurlijk niets aanpraten maar dat honkbal/softbal is toch wel een erg leuk spelletje hoor...!!

Mama is net weer terug van EHBO-cursus, het is al weer half 11. Ik denk dat ik haar maar even ga roepen om boven lekker saampies in bed te duiken!!

Nou kleine tot de volgende keer...dan vast weer meer!! ;-)

Knuffel paps 

 

De volgende dag

Ik ben uiteindelijk toch maar met de fiets gegaan, dan weet je toch wel vrij zeker dat je thuis gaat komen. 's Morgens was het nog droog. Maar in de loop van de middag begon het dan toch te sneeuwen. Mijn fiets stond helemaal onder de sneeuw. Toen ik 's avonds naar huis toe ging regende het alweer en was een groot deel van de sneeuw al weg :-( Maar ik heb toch nog wat foto's kunnen maken van de tuin:

Fiets in de sneeuw  Mama hanne met rare narre mutsSneeuw in de tuin

Laatst geupdate op ( woensdag 14 februari 2007 )
 
< Vorige   Volgende >