Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
He kleintje ....papa hier! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Patist   
donderdag 01 februari 2007

Zo uk, je moeder en ik hebben ff op je moeten wachten voordat het lukte om je te maken, maar daar ga je dan komen! Hier even mijn eerste berichtje.

Gisteren ben ik bezig geweest deze site een beetje in de lucht te krijgen. We zullen hier regelmatig een stukkie op zetten over hoe ons leven verloopt nu jij eraan zit te komen. Op dit moment verandert er nog weinig, maar dat zal steeds meer gaan worden. Zoals mams al heeft geschreven zijn er allerlei dingetjes die geregeld moeten worden voor als jij straks geboren bent. Eigenlijk gek, want het duurt nog wel even maarja je bent niet de enige die geboren gaat worden! We zullen dus nu al inschrijvingen moeten doen voor bepaalde dingen zoals kraamzorg...en ja, weet je...aangezien ik het niet leuk vind om in de file te staan, moeten we dit soort dingen nu al regelen ;-)

Ben wel benieuwd wat er allemaal op ons pad gaat komen...

Vandaag heb ik een pakketje van 4 seizoenen 24 ontvangen, mama en tante Frederike zijn toevallig een keer achter de buis beland in ons lekkere knuffelbedje... Hier zijn ze in aflevering 3 van 24 gevallen (bij de één na laatste aflevering kwamen we er pas achter dat het seizoen 5 was! We dachten seizoen 1...). De week daarop ben ik ook mee gaan kijken, jeetje wat is die serie spannend...en dan elke keer weer wachten tot de volgende week...dat is wel balen :-(
Nu mocht ik van mama de eerste 4 seizoenen kopen van 24, omdat ik vorige week zaterdag wat geld verdiend had. Want weet je...het is echt maf, maar ik ga misschien ook op TV komen. Via bureau Intomart dat onderzoek doet naar verschillende dingen, mocht ik vragen invullen over een test van antiroos shampoo. Regelmatig komen er witte vlokjes uit mijn haar dwarrellen, niet fijn maar jah...sommige antiroos shampoos helpen dus niet. Na 4 weken de shampoo getest te hebben, kwam de vraag of ik misschien kans wilde maken om in een reclame-commercial te spelen. Mams zat naast me en die klikt gewoon op de knop 'ja'...nouja en zo begon het. Twee dagen erna plat gebeld of ik wilde komen voor een screening in Amsterdam. Nou uiteindelijk gedaan...hebben ze een stukje gefilmd, wat vragen gesteld en toen zou ik nog wel horen. Ze hadden 4 mensen nodig voor 4 verschillende soorten spotjes. Je moet in die spotjes een beetje vertellen hoe de shampoo beviel en wat je er goed aan vond.  En ja hoor 2 dagen later wordt papa gebeld door de meneer van de casting dat ik mee mocht doen! Samen met mama had ik afgesproken dat we het aan niemand zouden vertellen, zodat iedereen me dan pas op TV zou zien! Afgelopen zaterdag was het dan zover...de opnames werden gemaakt in een grote villa in Badhoevedorp. Papa was uitgekozen om een spotje te doen in de fitness ruimte (waarschijnlijk omdat ik zo "Good looking" ben en van die grote spieren heb...hihi).

    

Nou, de hele dag op de hometrainer gezeten: beetje lullen...camera veranderen...licht veranderen...beetje lullen...beetje zoomen met de lens...beetje lachen...beetje kleren weer recht doen...beetje make-up erbij...haar goed doen enz enz. En als het goed is zal ik daar 500 euro voor krijgen en nog eens 250 als het uitgezonden gaat worden. Nu is natuurlijk de grote vraag: gaan ze het uitzenden? En zo ja, gaan ze dat spotje met papa Mike uitzenden? Want je weet het in de reclame-wereld maar nooit: iets kan op het laatste moment ook zomaar komen te vervallen!

Nou, waar het eigenlijk om ging was dat we dus nu een meevaller hebben door het geld voor de opname. En nu mag ik van mama de 4 seizoenen van 24 kopen. Leuk he? Mag je ook wel kijken als je groot bent...nou goed je best doen dan maar met groeien... en ik spreek je later weer!!

Doei doei!

Paps ;-)  (klinkt wel raar hoor paps...nouja wennen maar)

Laatst geupdate op ( donderdag 01 februari 2007 )
 
< Vorige   Volgende >