Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Lief kleintje PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Hanne Patist   
woensdag 31 januari 2007

He lief Kleintje,

Het eerste berichtje op de site vandaag. Het is nu woensdag 31 januari en we weten sinds zondag dat jij in mijn buik zit. Vanavond achter de pc zit ik rapporten te typen en ondertussen lees ik een mailtje van Rianne, die ook in verwachting is. Zij is alleen al wat verder dan ik. Niemand weet nog dat jij op komst bent. Alleen je papa en je tante Frederike! Bij Rianne informeer ik doodleuk naar hoe het met haar gaat. Zij geeft mij weer info voor tante Florence die ook in verwachting is. Maar Rianne weet niet dat ik haar tips en info ook lees voor jou! Ik heb dus vanavond online de Kraamzorg aangevraagd. En ook zo’n gratis Kadoos via de site van Jonge Gezinnen.nl. Leuk allemaal hoor!

En tussendoor kwam er vanavond nog een mevrouw van Moeders voor Moeders. De komende weken (tot de 16e week mag dat) ga ik urine sparen om vrouwen die niet zwanger kunnen worden te helpen. Wat een gedoe wordt dat met al die groene flessen die we elke dinsdag onopvallend in de voortuin moeten zetten… haha! Maar het is voor een goed doel! En wij kregen gelijk een mooi boek over zwangerschap als bedankje. Ik ga daar straks eens even in neuzen. De test die de mevrouw van MvM deed, was overduidelijk: ik ben echt heel erg zwanger! We hebben dat testje bewaard in een mooi mapje. Ze vroeg hoe ik me voelde. Ik moet zeggen dat ik alleen door die testjes weet dat ik zwanger ben, verder merk ik nog niks van je! Maar dat is maar goed ook, want ik had natuurlijk ook heel erg misselijk kunnen zijn enzo. Ik heb wel elke avond zin in m’n bed hoor en loop overdag flink te gapen, maar of dat nou door jou komt…  

Vanmiddag heb ik een afspraak gemaakt voor een echo in het Echocentrum. Over 3 weekjes hopen we je gezien te hebben! Gek idee hoor! Maar eigenlijk geloof ik het dan pas echt, denk ik… In diezelfde week hebben we ook een afspraak bij de verloskundigenpraktijk. Spannend allemaal hoor! Waar we al een tijd op hoopten, is nu echt waar geworden! Maar ik vind het alleen heel gek dat nog niemand het weet! We wachten tot na de echo, tenminste, als we het zolang voor ons kunnen houden… Nou, nu ga ik weer verder met de rapporten.

Dag lief Kleintje. Tot gauw.

 

Laatst geupdate op ( zaterdag 03 februari 2007 )
 
< Vorige