Hoofd Menu

Home
Nieuws
Links
Daar ben ik weer! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jorrit   
vrijdag 27 februari 2009

Nou allemaal! Papa en mama zijn zo druk, dat het er steeds niet van komt om wat te schrijven! We beleven ook weer zoveel! Een heleboel foto's gaat papa nu op mijn site zetten! Ook bij Ukkie een paar, maar die is er nog helemaal niet, dus die beleeft nog niet zoveel als ik! Ik zie wel dat mama een dikke buik heeft hoor, maar die van mij is bijna net zo dik elke dag! Ik lust ook bijna alles! Op de creche pik ik soms zelfs het brood van het bord van andere kinderen! Stout he? Maarja, ik ben nu eenmaal een smikkel! Net als papa en mama!

Ik zal nog eens even vertellen wat ik allemaal heb beleefd: eerst waren pap en mam een weekend weg. Met de boot helemaal naar New Castle. Ter ere van papa's verjaardag. Hij is al 30 nu hoor!

Papa is 30! De boot naar Newcastle

Ik logeerde bij opa en oma Fiets. Het weekend erna waren we met opa en oma Wiebel in Centerparcs een tijd terug.

Op opa's nek in Centerparcs om oma's verjaardag te vieren 

Ook tante Kiki, tante Lindsey en ome Alex waren mee. Ik vond het zwemmen daar wel leuk en ook de eekhoorns (die kan ik ook heel goed nadoen!), maar ik wilde eigenlijk niet gaan slapen... Dus zijn we na oma's verjaardag toch maar naar huis gegaan. Thuis heb ik toen alles slapies weer ingehaald.

Regelmatig ga ik op zaterdag zwemmen! Tof joh! Soms gaat Luuk mee, en soms Mathijs.

Zwemmen met Luuk 

Zwemmen met Mathijs 

Met Mathijs speel ik ook graag. Hij heeft een glijbaan en ze hebben daar ook poezen, dus ik vind het superinteressant om daar te spelen.

Spelen met Mathijs

Spelen met Mathijs 2
Op de creche heb ik het ook reuze naar m'n zin. Vooral met Daniel en Tijn speel ik graag. We beleven elke keer wat anders. Soms gaan we naar de winkel. Als we dan onderweg mama tegenkomen, dan vind ik dat maar raar. Soms gaan we naar de diertjes, ik doe dan alle dierengeluiden na die ik ken. En heel soms dan spelen we met verf... Kijk maar:

Spelen met de verfSpelen met de verf 2

Spelen met de verf 3

Spelen met de verf 4

Deze dieren kan ik goed imiteren: koeien, schapen, ganzen, paarden, ezels, varkens, konijnen, kippen, eendjes, poezen, honden, noem maar op! Ook leeuwen, olifanten, pinguins, eekhoorns, apies, vogels, egels kan ik goed uitbeelden. En ik ken ook al wat gebaren hoor: fiets, bad, auto, sterren en als mama vertelt dat papa gaat werken, dan maak ik het gebaar voor werken, knap he? Ook kan ik steeds meer woordjes zeggen: ba (bal), bbbr (auto), boem (bloem), ah (au) en nee (NEE). Ja kon ik al heel lang zeggen. Ik snap ook stees meer van wat papa en mama tegen me zeggen. 'Pak je schoenen maar'. 'Waar zijn papa's schoenen?' 'Leg maar terug in de kast'. 'Doe maar in de prullenbak'.'Ga maar zoeken' (ik ga dan midden in de kamer op m'n buik liggen, want 9 van de 10 keer ligt wat ik zoek onder de kast, tafel of bank...)

Toen papa en mama aan het feesten waren op het gala van tante Frederike, toen logeerde ik bij opa en oma Wiebel.

Papa en mama op tante Frederike's gala 

Ik was daar zo vroeg wakker om vogeltjes te kijken, dat ik de volgende dag terug naar huis in de auto in slaap was gevallen en op het aankleedkussen sliep ik gewoon verder!

Zooooo moe


Ik kan pap en mam ook al goed helpen hoor! Ik kan alles natuurlijk goed vies maken, maar ik help graag met poetsen en schoonmaken. Stofzuigen en swifferen vind ik echt cool!

Ik kan ook steeds beter zelf m'n bordje eten. Vooral als papa lekkere pittige spaghetti heeft gemaakt, daar smikkel ik gewoon 2 borden van leeg! En dan met mama samen de laatste sliert, haha!

Pittige spaghetti smikkelen met mama
Ik kan steeds meer zelf: ik klim op de bank en ga gewoon een boekje zitten lezen bijvoorbeeld.

Boekje lezen

Donderdag had ik weer een dolle dag zeg! 's Morgens heb ik met Dante en Madelief in Ballorig gespeeld! Dat is pas tof! Daar kan ik springen en klimmen en klauteren zoveel als ik wil!

Ballorig met Dante en Madelief 

Dante, Madelief en ik bij Ballorig

En 's middags was ik met mama weer op het Leemveld in Soest van mama's werk. Weet je nog dat mama met 2 collega's op de foto ging toen ze alle 3 een dikke buik hadden? Nu hadden weer een reunie! Dus natuurlijk even met Jonathan en Dion op de foto.

Jonathan, Jorrit en Dion 

Inmiddels zijn er weer 2 bolle buiken! Jonathan en ik worden allebei grote broer!

Nou, dat was het wel weer voor nu. Tjonge wat beleef ik toch veel!
Dag, tot de volgende keer!
High five, Jorrit ;-)

Laatst geupdate op ( zaterdag 28 februari 2009 )
 
< Vorige   Volgende >